Home / Artiklar / Instruktioner och tips för en ny resväska

Instruktioner och tips för en ny resväska

Instruktioner och tips för en ny resväska

Resväskan är det steg som berättar att din resa har blivit verklighet, och det är bara dagar och ditt nya äventyr börjar. Men det kan orsaka många problem.  Därför är det bäst att leta efter hög kvalitet när man köper resväskor. Väskans typ och storlek beror på dina behov. Och stilen du vill ha och kostnaden du kan betala. Det är därför vi presenterar dig några instruktioner och tips  för en ny resväska.

instruktioner och tips för en ny resväska
instruktioner och tips för en ny resväska
tips och instruktioner innan du köpte en ny resväska

Innan du reser bör du överväga vilken typ av väska du vill ha för att inte oroa dig i sista minuten. Så vi har tagit med dig några tips och riktlinjer som du bör ta hänsyn till innan du köper din resväska för att garantera en trevlig resa : 

instruktioner och tips för en ny resväska 

Färgen 

Vilken färg är oönskade när du köper en resväska?
Vilken färg föredrar du för din resväska?

Vilken färg föredrar du för din resväska? 

Välj din väska i din favoritfärg, men försök att välja den som ett konstigt och distinkt sätt att göra det lätt att lära känna din väska bland andra resväskor.

Köp inte en svartväska! 

Köp inte en svart väska!
Köp inte en svart väska!

De flesta människor ignorerar färgen på påsen när de köper, men färgen på påsarna är väldigt viktig.  De flesta väskor som folk köper är svarta. Om du vill ha din väska svart eller mörkblå, blir det svårt att skilja din väska.  Om du köper en väska med olika färger, blir det lättare att skilja dem direkt. Även om din väska har en annan färg stjäl de flesta tjuvar väskor som är mycket lika. Så de ersätter en väska full av tomma påsar och ingen märker. 

Lämplig storlek 

Hur mycket är rätt storlek för resväskan? 

Om du reser med flyg, kontrollera att målarna på dina väskor är i enlighet med de mätningar som är tillåtna på flygplatser. allmänhet är väskor med dimensioner 55 cm, 35 cm, 25 cm godtagbara för allaflygplan.

Hur mycket är rätt storlek för kabinvaska
Hur mycket är rätt storlek för kabinvaska

Vad är kabinvaska vikt?  

I hytten Ekonomi kan hela ditt bagage och tillbehör väga upp till 12 kg. 

Om du reser i en Premium Ekonomi, Business eller Premier-stuga, kan alla dina bagage och tillbehör på vägen väga upp till 18 kg. 

Hårdhet och flexibilitet 

tips för en ny resväska
resväskan hårdhet och flexibilitet

De flesta av väskor på marknaden idag är gjorda av lätt och fjädrande polykarbonat, medan polypropen kombinerar styrka, flexibilitet och låg vikt, så resenärer runt om i världen föredrar det. 

Sträckbarhet 

Stretch och extensibility av resväskan
Stretch och extensibility av resväskan

Extensibility är en av de viktigaste egenskaperna som du måste försäkra dig om i väskan.  Den här funktionen gör att du använder din väska maximalt, Och du kan inte bära mer än en väska med dig. 

Säkerhet 

säkerhetsnormerna i väskan
säkerhetsnormerna i väskan

Du bör följa säkerhetsnormerna i väskan genom att se till att de innehåller ett lås eller lösenord, och se till att låsknappen sitter på ett säkert ställe eller registrera lösenordet på telefonen så att det inte går förlorat. 

Väskor med garanti 

tips för en ny resväska
Goda resväskor levereras vanligen med en garanti

Goda resväskor levereras vanligen med en garanti.  Detta säkerställer att du kan ersätta dem om de är dåliga eller skadade.  Och se till att det passar dina behov i framtiden är du inte redo varje gång för att köpa nya väskor så långt för dyrt och beroende på din situation kanske du måste köpa många olika arter som passar ditt behov 

Håll din faktura 

Eftersom det kan hända att du slår på väskan medan du trycker på påsarna i utgångshjulet, så är flygbolaget tvungen att returnera priset på väskan till dig.  Detta kan dock bara göras genom att fakturan tas med. Det här hände mig personligen. 

Systemet 

Välj en organiserad väska
Välj en organiserad väska

Välj en organiserad väska som ger dig plats att lägga på skor, ett utrymme för våta kläder och fickor för underkläder så att du inte blir generad när du öppnar din väska framför människor. 

Vikten 

tips för en ny resväska
välja en ganska lätt väska

En av de saker du bör tänka på är att välja en ganska lätt väska så att du inte lägger till mer vikt efter att du fyllt på det, eftersom du är känd att ha en viss vikt på planet. 

Vattentät 

flytta på vintern
flytta på vintern

Ibland måste vi flytta på vintern, så vi föredrar att välja de påsar som sannolikt kommer att utsättas för väderfluktuationer, särskilt när det gäller regn eller snö, vilket leder till stora läckor i väskan, vilket kan leda till förstörelsen av dess innehåll. 

Wheels 

Tänk på längden på resan
Tänk på längden på resan

Denna typ av fyrhjuliga resväska är ofta mer hållbar och lättare att navigera eftersom de tvåhjuliga påsarna är tyngre och smidigare. 

En uppsättning resväskor erbjuder ett pris 

När du handlar på väskor Tänk på längden på resan och längden på väskan på väskor är det bästa alternativet till rimliga priser.  Även om inte mycket resor är också ett bättre alternativ. Om du till exempel går på en weekendresa kan du ta en mindre väska eller om du bestämmer dig för att ta en hel månad kan du ta den större väskan, du kommer att vara redo med båda fallen och alternativ som är tillgängliga för dig.  Varierad och lämplig för personer som reser för olika tidsperioder. 

Väska för affärsresa 

Väska för affärsresa 
Väska för affärsresa

Om du reser på jobbet och behöver bära en dator eller dokument, är läderarbetspåsar det bästa valet för en en-natts arbetsresa.

Med andra ord när du bara behöver bära en dator, dokument och en kostym.

Kom ihåg att när du köper en väska för en affärsresa måste du överväga längden på resan och mängden leveranser du behöver.

Om du reser i några dagar behöver du en stor väska eftersom den innehåller flera delar och mer utrymme för dokument, datorer och personliga dokument. 

Ryggsäckar i resor 

Ryggsäckar i resor 
Ryggsäckar i resor

När du handlar är det möjligt att du behöver det.  De finns i många former och storlekar, vissa har också hjul och är utmärkta för kort och snabb resa eftersom de är lätta att bära, bara sätta den bakom ryggen och gå.  Det är också ett bra alternativ till typiska traditionella väskor. 

Resväska barn

Resväska barn
Resväska barn

När vi reser med ett barn, särskilt med flyg, uppskattar vi att hans saker av resor och föräldrarnas föräldrar inte blandas i samma bagage.

Köp en styv eller flexibel resväska till din pojke eller tjejen kommer att tillåta honom att bära med sig alla sina ägodelar, såväl i hytten av planet, med tåg eller bil. Dessutom följer resväskan dig under transfer till flygplatsen, et under framtida skolresor och semester. 

 Det var några instruktioner och tips  för en ny resväska 

About admin

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *